Oslo Stupeklubb med flotte prestasjoner i 2022

Publisert
Etter en lang pandemi er idretten endelig tilbake i en normal situasjon. Oslo Stupeklubb har denne sesongen deltatt i TrippTrapp 1 i Bergen, GammaCup i Stockholm og TrippTrapp 2 i Tønsberg.

Gjennom vinteren og våren har vi hatt en flott progresjon og vi har flere utøvere enn noen gang med program på alle høyder.

Etter pandmien har mye fokus blitt lagt på lagbygging. Vi ønsker en robust klubb med glade utøvere og vi tror samhold og vennskap på tvers av alder er nøkkelen til god trivsel.

I GammaCup i Stockholm var vi, sammen med Bergen, det største norske laget. Vi var så heldige å få låne bolig av familien til Daisy, en av våre tidligere lagveninner som har flyttet hjem til Sverige. Oppholdet i Stockholm var flott både sportslig og sosialt, selv om flere nok fikk en realitetssjekk mtp internasjonalt nivå.

De to første TrippTrapp stevnene har blitt gjennomført med flotte resultater og mange nye stup. Særlig har D og C klasse utøverne har vist seg frem på meget god måte med flere seire i sine klasser og høye poengsummer. Tre av våre C utøvere ble sågar tatt ut til regionsamling i Bergen.  

Nå gleder vi oss til nye utfordringer i AQ Diving Cup i Kristiandsand og  Bergen Open månedsskifte April/Mai.