Masters i Eindhoven

Publisert 19.03.2018

Første helgen i mars reiste Kim Toril Refshauge Nørup til PSV Eindhoven master diving cup i Nederland. Masters nasjoner som Frankrike, Nederland, Russland, Sverige, Tyskland, Danmark, England og Italia var på plass. Kim Stupte 1 meter og 3 meter svikt samt mixed synchro på tårn sammen med danske Andrea Tino.

- På 1 meter og 3 meter ble det gull med greie gjennomkjøringer av seriene på 6 stup pr. høyde. Det er fortsatt mye å hente på høyde og utførelse, sier Kim, men tatt i betraktning av at nytt tilløp / sats er under innøving, var det en grei gjennomkjøring, fortsetter hun. 

Sammen med Andrea Tino ble det en 6.plass. En god plassering da de to ikke har trent synchro sammen tidligere, i tillegg til at Kim måtte gjøre nytt stup, 403c istedenfor 403b, på 5 meter. 
Dessverre fikk ikke Kim stupt individuell tårnkonkuranse, som normalt er hennes beste øvelse, da flytidene ikke passet.

- Stupekonkurransen i Eindhoven var en fantastisk flott konkurranse med mange hyggelige bekjentskap og gode sosiale rammer, sier Kim. I tillegg er det veldig gøy å se så mye topp stuping fra tidligere europamestere, OL deltagere og nasjonale tidligere toppstupere. 
Mastersstuping er fantastisk gøy og frister helt klart til videre satsing, fortsetter hun. 
Fremover er det diverse konkurranser i både Finland, Sverige og Kroatia, men det store målet er neste års verdensmesterskap i Sør Korea.

Foto: Ivan Dupont