RAPPORT fra NMjr 2017

Publisert 30.11.17

Man blir litt rørt, når nasjonalsangen spiller og hele svømmehallen stopper opp ett minutt.


Slik var det helgen 20-22 oktober, da NMjr gikk av stabelen i Kristiansands Aquarama.


Tre dager med flott stuping og mye sosialt, ett av høydepunktene så mange har jobbet hardt for å delta på.


Kristiansand er erfarne arrangører av slike mesterskap. De er gjestfrie og flinke. Alt gikk knirkefritt, og det er bra når ett så stort arrangement skal avvikles. Regnet utenfor hallen merket vi lite til, for dagene blir lange i hallen. Noen slet nok med å kjøre hjem, da flere veier var stengt pga flom, men det er en annen historie.


Det var 8 klubber med i NMjr. Disse var Bergen Stupeklubb, Bærum Stupklubb, Klepp Svømme og Stupeklubb, Oslo Stupeklubb, Randabergstuperne, Stavanger Stupe Club, Stupklubben Spinn, og Kristiansand Stupeklubb. For å delta, må den enkelte stuper ha kvalifisert seg på ett approbert stevne tidligere på året. Kravene kan man se her!


Fra Oslo Stupeklubb var Marcus Moulia med i klasse C. Han var kvalifisert på både tårn og 3m. Han gjorde det bra også. En strålende sølvmedalje i tårn og bronse på svikt står det stor respekt av og Oslo Stupeklubb gratulerer masse (BILDE).


Ulf var med som dommer for Oslo Stupeklubb. Han forteller det tross lange, klamme dager var inspirerende å være med å dømme NMjr. Dessverre ble det vanskelig å følge opp Marcus tett, når jeg måtte sitte i dommerstolen så mye. Heldigvis har Marcus vært med på mange konkurranser tidligere og passer selv på alt fra oppvarming til tidsprogram o.a. Jeg håper Oslo Stupeklubb overlever i fremtiden, tross utfordringer å rekruttere til styre og tillitsverv, det var derfor hyggelig å se at dugnadsånden slo inn når vi arrangerte Østlandstreff 28. oktober. Klubben har virkelig mange flinke stupere som kan hevde seg godt i fremtiden og fremstår som potensielle NMjr medaljører.