«Havørn sendt fra oven»

Publisert 01.09.17

Pling! Mail i innboksen. Det er en forespørsel fra Lina G. Indrebø om vi trenger en trener til i staben? Hun skal flytte til Oslo og studere og vil gjerne bidra i stupemiljøet.

For en gla`melding! Akkurat i det øyeblikk vi planlegger neste sesongs aktivitet, dukker Linas interesse som bestilt! Lina kommer som en «Havørn fra oven» og hennes tilskudd gjør at klubben kan tilby kursdeltakere alle 4 nivåer i Norges stupskole.

Lina er 21 år. Hun har 8 års erfaring som aktiv stuper i Kristiansand stupeklubb. I sin tid som aktiv stuper har Lina deltatt på, og fått medaljer, i både nasjonale og internasjonale stevner. Blant annet har hun et individuelt senior NM gull på 3 meter. Siden 2013 har hun også vært trener med veiledning fra Arne Tellefsen, og som referanse har han bare gode ord å si om Lina.

Oslo Stupeklubb føler seg veldig heldige som kan ønske Lina velkommen som ny trener og instruktør i klubben i vårt hjerte. Melder du deg på et Havørn kurs vil du antagelig være en av de heldige som får denne jenta som instruktør.

Velkommen til Oslo Stupeklubb!