Trening

Våre aktive utøvere trener på Tøyenbadet hver tirsdag og torsdag 18.30-20.30.


Treningen består av 1 time oppvarming, styrke og tøying, etterfulgt av en time+ i bassenget. Vi har hele tårnet (5m og 3m plattform, 3m, 1m, og ca 60cm svikt). Klubbens trenere tilrettelegger slik at hver og en utøver får trent på sitt aldersgruppe-program i tillegg til å bli utfordret på nye og vanskeligere stup.


Oslo Stupeklubb arrangerer 2 interne klubbmesterskap hvert år, en før sommeren og en i forbindelse med årsavslutning. I tillegg deltar vi på nasjonale konkurranser/arrangementer i regi av andre klubber, som for eksempel.: Tripp Trapp konkurranser, Landsfinalen, Østlandsstevne, NM, treningsleir i Kristiansand, oppvisningsshow o.a.


I tillegg gjennomfører vi treningsturer til Ankerskogen (Hamar), Risenga (Asker) eller andre haller samt andre sosiale arrangementer (Trampolinetrening, turn, pizzakveld, Råskinnet mm). Foreldre, familie og venner er velkomne til å se på treninger og arrangementer. Vi er også meget takknemlige for velvillige foreldre som bidrar med ideer og tilrettelegging.


Terminlister

Terminliste 2018

Terminliste 2017

Terminliste 2016

Terminliste 2015

klubben